G.S.K.
Bel G.S.K.

Bel ons:
06-24531462

Reguliere reiniging

Glazenwasserij Schoonmaakbedrijf Krijnen zorgt al meer dan 15 jaar voor de reguliere schoonmaak bij verschillende bedrijven, woningbouwverenigingen, stichtingen en VVE's.


Onder reguliere schoonmaak vallen de normale schoonmaak werkzaamheden, die G.S.K. meer dan eens uitvoert. U kunt hierbij denken aan het schoonmaken van bedrijfspanden, kantoorruimtes en woningen. De desbetreffende ruimte wordt gestofzuigd, gedweild en alle tafels, stoelen en bureaus worden afgedaan. Tevens is het schoonmaken van badkamers reguliere schoonmaak voor G.S.K. Wij zorgen niet alleen dat de badkamer kalkvrij is, maar wij laten de hele ruimte weer stralen.


In samenwerking met;

G.S.K. is niet altijd het enige schoonmaakteam dat bij een bedrijf of stichting werkzaam is. Het kan ook zo zijn dat G.S.K. het ondersteunende schoonmaakteam is, dat invalt op het moment dat de schoonmakers van een bepaald bedrijf of stichting het niet meer kunnen. Een voorbeeld van zo'n samenwerking zijn de werkzaamheden bij Woonzorgcentrum Raffy. Bij Raffy is een schoonmaakteam in dienst. Wanneer er een woning opgeleverd moet worden of een badkamer moet grondig gereinigd worden, dan doet G.S.K. dat voor Raffy. Tevens geeft G.S.K. tips aan de schoonmakers van Raffy, bijvoorbeeld hoe zij de badkamers beter schoon kunnen houden. Zo zorgen wij er samen voor dat het er altijd netjes uitziet!


Ook bij VVE's is het schoonmaken vaak in samenwerking met de beheerders.