GSK Schoonmaak
24/7
06 24 53 14 62
onze diensten

Reguliere reiniging

Stoffen, vloeren dweilen, plinten afnemen, bureaus schoonmaken, toiletten reinigen of vensterbanken schoonmaken. Dit zijn de verschillende werkzaamheden die bij G.S.K. vallen onder reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Zowel voor bedrijfspanden, kantoorruimtes en particuliere woningen kunt u ons inschakelen. Niets is ons te gek en we laten elke ruimte weer stralen!  Wij verzorgen zowel dagelijks als periodiek onderhoud en werken tevens op regiebasis.

 

Schoonmaak-
onderhoud

Reguliere schoonmaakwerkzaamheden van bedrijfspanden, scholen en andere instellingen.

Glasbewassing

Alle voorkomende manieren van glasbewassing kunnen door G.S.K. uitgevoerd worden.

Industriële reiniging

Voor diverse werkzaamheden in de industriële reiniging is G.S.K. actief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Opleveringsschoonmaak

Bij de opleveringen van nieuwe panden, huizen of gebouwen, wanneer het bouwbedrijf alles heeft afgrond, zorgt G.S.K. ervoor dat alles spik en span is! 

Problemen buiten de reguliere werktijd of stront aan de knikker?
24/7 calamiteiten service

Onze werkwijze

Voor al onze klanten werken wij met een vast contactpersoon, een aanspreekpunt die altijd bereikbaar is. Met al uw vragen en opmerkingen kunt u 24/7 bij uw aanspreekpunt terecht. Daarnaast werken wij met vaste medewerkers op een locatie zodat u altijd vertrouwde gezichten op uw werkvloer ziet. En dat vertrouwen is wederzijds! Onze medewerkers zetten graag een stapkje extra voor u!

 

Jouw bedrijf weer spic en span krijgen? G.S.K regelt het!

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Ik sta voor je klaar! Jurgen Krijnen

Eigenaar

06 24 53 14 62 gskbreda@gmail.com Contact opnemen