GSK Schoonmaak
24/7
06 24 53 14 62
Schoonmaakbedrijf GSK uit Breda regelt het!

Specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf G.S.K. uit Breda reinigt uw gebouw, huis of bedrijfspand op een professionele manier. Of het nu gaat om reiniging van uw gevel, het verwijderen van graffiti, reinigen van het riool of reinigen van kozijnen, Schoonmaaknbedrijf G.S.K. heeft voor al deze facetten specialismes in huis. Ook voor het onderhouden van diverse typen vloeren en tapijten bent u bij schoonmaakbedrijf G.S.K. aan het juiste adres!

 

Vloeronderhoud Breda

Schoonmaakbedrijf GSK uit Breda reinigt en onderhoud verschillende type vloeren en tapijten.

Gevelreiniging Breda

Het volledig reinigen van gevels van bedrijfspanden middels hogedrukreiniging in de regio Breda.

Graffiti verwijdering Breda

Graffiti wordt door onderhoudsbedrijf G.S.K. vakkundig verwijdert van verschillende soorten muren of objecten.

Woning op-ontruiming regio Breda

Onderhoudsbedrijf verzorgt dit vaak in combinatie met de gemeente of ggz, wanneer er sprake is van zogenoemde ‘hamsteraars’ en iemand echt spullen verzameld.

Rioolreiniging Breda

Bij verstoppingen, niet werkende leidingen of omhoogkomend water zorgt onderhoudsbedrijf G.S.K. uit Breda ervoor dat deze gereinigd worden.

Kozijnen reinigingen Breda

Metalen en aluminium kozijnen verweren vaak van kleur, bijvoorbeeld door weersomstandigheden, herkenbaar zijn hierin garagedeuren of kozijnen. Onderhoudsbedrijf GSK uit Breda zorgt door middel van specialistische reiniging dat kozijnen langer meegaan.

De werkwijze van schoonmaakbedrijf GSK uit Breda.

Voor al onze klanten werken wij met een vast contactpersoon, een aanspreekpunt die altijd bereikbaar is. Met al uw vragen en opmerkingen kunt u 24/7 bij uw aanspreekpunt terecht. Daarnaast werken wij met vaste medewerkers op een locatie zodat u altijd vertrouwde gezichten op uw werkvloer ziet. En dat vertrouwen is wederzijds! Onze medewerkers zetten graag een stapkje extra voor u!

Jouw bedrijf weer spic en span krijgen? G.S.K regelt het!

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Ik sta voor je klaar! Jurgen Krijnen

Eigenaar

06 24 53 14 62 gskbreda@gmail.com Contact opnemen