GSK Schoonmaak
24/7
06 24 53 14 62
specialistische reiniging

Vloeronderhoud

G.S.K. is de specialist in het reinigen en onderhouden van verschillende typen vloeren en tapijten. Door onze professionele werkwijze en vakkennis van meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat uw vloer goed gereinigd en onderhouden wordt en er altijd stralend uitziet!

 

 

Op verschillende manieren kan G.S.K. helpen met het reinigen van gebouwen of objecten op een professionele manier. Van vloeronderhoud tot graffiti verwijdering, G.S.K. gaat graag te werk. Verschilt van de reguliere werkzaamheden en gaat meer in op de specialismes van het bedrijf. Deze werkzaamheden zijn iets exclusiever en vragen meer kennis en kunde. Vandaar dat deze vallen onder specialistische reiniging. G.S.K. biedt op verschillende manieren vormen van specialistische reiniging.

Onze werkwijze

Door meer dan 20 jaar kennis in het vak heeft G.S.K. voor elk typen vloer de juiste behandelswijze beschikbaar. Vele tevreden relaties gingen kunnen dit beamen. Mocht u een referentie willen opvragen stellen wij u graag voor aan een van onze trouwe relaties.

Jouw bedrijf weer spic en span krijgen? G.S.K regelt het!

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Ik sta voor je klaar! Jurgen Krijnen

Eigenaar

06 24 53 14 62 gskbreda@gmail.com Contact opnemen